Wie ben ik?

 

Home  
Wie ben ik?
Fotoalbum.
Reis naar huis.
Schapendoes
Cursus
Favoriete Sites
Contact
Mijn vader Dibbus, die met haar wel te verstaan. Mijn moeder Maron. Ik lig er ook ergens tussen.

Mijn moeder heet Maron en mijn vader Dibbus. Officieel heet mijn vader, Dibbus of The Gentle Bears. Mijn moeder heeft nog een mooiere naam, R'Chocolat de la Hume des Dombes. Dit heeft natuurlijk enige consequenties. In het nest heette ik Pukkie. Ze  noemen mij  nu Jura. Maar officieel heet ik Gura of Les Ours Gentils.  Heh....liefies....ik ben van goede komaf....als jullie dat maar niet vergeten. Alleen ik hoor jullie al denken....Gura? Ja Gura, mijn voornaam moest met een G en Jura met een G is Gura. Logisch als wat. Maar noem mij maar gewoon Jura. Maar dan wel de Keltische uitspraak ''Djhuura'.

De foto  hierboven is op 20 oktober 2007 genomen toen Sandra en Bart mij kwamen uitzoeken. Ze kwamen even kijken voor een pup. Ze zijn gelijk drie uur gebleven en hebben de leukste uitgezocht en dat ben ik. Ik woon alweer een hele tijd bij Sandra en Bart in Noord-Holland. 

 

Zeg nou zelf. Dit is nog de mooist foto van
het eiland Jura....Nou ja..

Ik ben vernoemd naar de Single Malt Whisky, Jura. Genoemd naar het gelijknamige eiland in Schotland. Bart is er samen met z'n maat Hans geweest. Volgens velen een depressief eiland met 300 mensen, 3000 herten en een distillery. Maar volgens Bart en Hans een fantastisch eiland. Heh...what's in a name. Als het aan Bart had gelegen had ik ook Lagavulin, Ardberg, Bomore, Springbank, Banff, BenRaich, Bladnoch, Bruichladdich, Bunnahabbhain, Coal Ila, Cragganmore, Highland Park, Inverleven, Knockdhu, Oban, Scapa, Strathisla of Laphroaig kunnen heten. Dan is Jura best leuk, toch.


klik op Jura en ga naar de andere 
Jura site.


 

Terug naar begin